maanantai 1. syyskuuta 2008

Kissakuvahaaste79:Lähellä

Tiijättekö mitä?
Äiskä sannoo, että mie oon kyylä...


Se kovasti väettää, että mie muka työnnän nokkani sen joka asiaan... Mutta ei miulla oo nokkoo, linnulla on nokka!
No kyllähä miusta on kiva olla Äiskän lähellä, ku se tekköö niitä juttujaan. Sen juttujen kanssa on miustakkii niin kiva toohuta ja aattoo sitä Äiskee, ku se ei ite ossoo. Tässäkään se ei tienny, että villoo kannattaa lämmittöö, enneko sitä huovuttaa... kaiten...

Tässä myö vähä aateltiin yhessä aattoo sen plokin päevityksissä... No myö oltiin Viirun kanssa niin lähekkäin, että meille tuli kiva lämmin olo ja myö iha nukahettiin ja unohettiin Äiskän aattaminen :o)
Miusta Äiskä o niin kiva, että miusta on kiva olla sen lähellä aina. Harmi, että se nukkuu sen Ison Karvasen kanssa ja mie en sinne piäse... Mutta kyllä Viirunkii lähellä on iha kivvoo!

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onpa kivoja kuvia, mauuuu terveisin Nero. Kiitos kommentista mun blogiin, kurrrmauuu!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos käynnistä, Nero

Viivi kirjoitti...

Heipsan ja kiitos kommentista Viivin ja Säteen blogissa! Olipas mukava tulla lukemaan teistä ja millaisia hienoja kisuliineja täältä löytyikään!

Tuon meidän mamin kulmakarvat nousi hieman ylöspäin, kun kävimme lukemassa teidän blogia, kirjoituskieli on kuulemma hyvinkin kotoisen kuuloista =)

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Nii, myö olaa muatiaiskissoja ja puhutaan sen mukkaa... Varsinkii ku Äiskä tykkee kaekenlaesista murteista ja aina puhhuu meilla omallaan. Miekii oon oppinu yhen sen sanoista. Mie ossoon sanno "yhyym"

Viivi kirjoitti...

Jaa, meijännii isukki sannoo aena mamille, että se alakaa puhuva ihan ihmeelllisesti aena kun se vuan soettaakin omille vanahemmilleen =)

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Meijjän SeKarvanen on vähä pelottava eikä myö aena ymmärretä mittee se sannoo... se puhhuu iha ouvvosti