keskiviikko 27. elokuuta 2008

Lahja Äiskälle


Tiijättekö ku mie tykkeen Äiskästä niin paljon, että päätin tuua sille lahjan. Se ku oli siellä piimäplokissaan valittanu, että jiäkuapista ei löyvy mittään, niin mie aattelin tuuva sille vähän evästä. Tällä kerralla toin ihan kunnon möhkäleen, kattokee vaan, se on melekein miun kokone.
Mutta arvatkeepas mitä Äiskä sano? Se sano enstes, että "hyi" (niinko sille kenkä-lahjallekkii) ja sitten, että tämä paisti on aivan liian pieni sille... Mittees minä tälle tekisin, ko ite en näin issoo jaksa syyvä?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mullakin on raitoja ja olen kova metsästämään. Kesämökillä ei hiiret hypi pöydälle!

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Terve, sie näytätkin ihan meijän Viirulta! Viiru kans metsästää,mutta se tykkää raksuista enemmän. Äiskä sannoo sille, että jos metästät, niin syö kanssa, muuten ei saisi. Myö Hipsun kanssa kyllä metästetään ihan ruuaksi. Hipsu opetti miulle, ite en osannut enstes. Se toi muiulle pikkuhiiriä näytille ja näytti mitä niille tehhään. Nyt mie ossoon ihan ite.
Äiskä sano ettei se oikeesti tykkee, mut ymmärtää, että myyrät söis muuten meijän kasvien juuret ja kanojen ruuat.

Anonyymi kirjoitti...

Komean lahjan toitkin! Me ollaan sisäkissoja kerrostalossa ja ei tiedetä edes mikä toi lahja on...

Anonyymi kirjoitti...

Se o myyrä senkin kaupunkilaiset ;o)

Sirpa kirjoitti...

Mä olen ihan kade, kun täältä kaupungista ei löydy tuommoisia paisteja. :) Kerrostalossa kun asun eikä mun ulkoilumetsikössänikään ole näkynyt tuommoisia. Kollo

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Jooooo, mie kävin siun aamuruokakupilla siellä siun plokissa... Voi sinnuu raakkoo, mie kyllä ymmärrän, että välillä maistuis ihan oikeeki hiiri. Miau.