sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Myö muutetaan!



Äiskä sano, että meijjän pesä on myyty. Ja että myö muutetaan kaapuntiin. Ja että kun myö osataan nukkua tällä tavalla kerrossängyssä, myö suahaan tulla kaikki mukkaan. Se oli meille helepotus. Myö oltiin vähän huolissaan, vaekka Äiskä sanokii, että ei se meitä kenellekkään anna, vuan se halluu pittee meijjät kaikki, koska myö ollaan niin kivoja ja hiljasia.

Äiskä sano, että myö muutetaan ensin ihan lähelle semmoseen kerrospesään. Mutta Äiskä sano, että vähän myöhemmin myö muutetaan ehkä semmoseen paikkaan, jonka nimi on Helesinki tai jottain. Siellä on kuulema paljon tuommosija kerrospesiä ja paljon kissoja. Äiskä sano, että meijjän pittää selvittää muutama asia ensin tiällä ja vasta sitten voijjaan muuttoo sinne issoon paikkaan.

Meitä jännittää ihan hirveesti!

5 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Tsemppiä teille muuttoon! Hyvin se varmaan menee. Me asutaan siellä Helsingissä ja ihan kivaa täällä on. Ehkä täällä on paljon kissoja, mutta ei niitä kyllä missään ikinä näe. Monet taitaa asua ihan vaan sisätiloissa. Kerraan ollaan valjaslenkillä törmätty lähimetsässä toiseen kissaulkoilijaan, mutta muuten vastaan on tullut vaan haukkuja. Niitä näkeekin joka lenkillä sitten aina useita.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä! :) Hyvin kerrospesäasuminenkin sujuu.

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Me ollaankin nyt oltu paljon sisällä, kun on märkää ja kylmää. Kyllä me osataan kerrospesässä olla ihan hiljaa ja kiltisti, niinku oikeestaan täälläkin omassa pesässä.

Turhaa nuo ihmisen hömpät huolehtii.

Anonyymi kirjoitti...

Siellä kantsii pitää pää kylmänä kaverit, korkeissa kerroksissa ei kaiteilla paljon heiluta. Juu ja saattaa vaikka huimata. Kyl miä tiiän, kun kaapunnissa elelin nuorna poikana yli 10 vuotta sitten. Muistakaa vaatia katettu parveke tipunäköalalla. Ja extra herkkupala sitten päivässä, vaikka lohiruusua, jotta sialu ei järkyty muutoksesta. Tee Röllö

Sari kirjoitti...

Terve Röllö, tytöillä on nyt aamupuuhastelut kesken ja eivät ennätä tietsikalle. Lähettivät kuitenkin terveiset ja sanoivat, että ovat kasvattaneet omistajansa hyvätapaisiksi ja niin, että heihin voi luottaa ;o)

Meille ei ensin tule parveketta, mutta sitten kun muutamme sinne isompaan paikkaan, niin sielläpä saattaisi olla jonkinmoinen parveke ja jos hyvin käy, niin terassikin, jonne Iskä voi rakentaa ulkoiluaitauksen ;o)