lauantai 7. helmikuuta 2009

Myydään kissaboksi

Myydään mahdollisen kaupunkiin muuton vuoksi Kissaboksi.


Tämä boksi on laatuluokkaa, kuntokartoitus on tehty ja näkyviä virheitä ei ole löytynyt. Boksi sopii hyvin "poikamiesboksiksi" tai rauhalliseksi vapaa-ajan asunnoksi.



Toinen huoneista on kootaan isompi ja sopii hyvin etätyötä tietokoneella tekevälle kissalle. Mahdollisuus laajentaa helposti vaikka kokonaiselle kissaperheelle sopivaksi. Tilaa tehdä työtä ja harrastaa löytyy runsaasti.

Tee tarjous pikaisesti, sillä näitä bokseja jonotetaan.

Osta tästä heti muuttovalmis boksi tai remontoi se mieleiseksesi. Sisustusvinkkejä antaa

Herra Joonas Mäykynen

3 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Mitä, mitä? Te muutatte kaupunkiin ihan oikeasti? Miten teidän tipuille sitten käy? Vai onko teidän äippä keksinyt vaan uuden verukkeen, jonka avulla saa tuh... eikun siis myytyä teidän boksinne? Herra Mäykynen mielellään ottaisi uusia remonttiprojekteja, mutta henkilökunta ei nyt ole oikein myötämielinen.

Hipsu, Viiru ja Killi kirjoitti...

Joo, kyllä se niin on, että ne suunnittelee kaapuntiin muuttoa. Meillä on ravannu ihan outoja ihmisiä muutaman kerran ja ne on haistellu nurkkia ja reviirimerkkejä ihan toden teolla. Äiskä sanoo, että yksi perhe, joka haisi viidelle koiralle, olisi kentien ostamassa meidän reviisiä ja puolen hehtaarin metsäämme.

Mutta ei se haittaa, me osataan kyllä olla sisäkissojakin. Olemme kaikki sisäsiistejä ja kukaan ei tee tarpeitaan nurkkaan... Kukapa sitä nyt omaan kotiinsa...
Myö kuultiin, kun ne jutteli, että voiko kerrostaloon (se on kuulema sellanen talo, jossa asuu paljon ihmisiä omissa koloissaan) viedä kolma kissaa... Äiskä sano, että voi, jos niillä on 20 neliötä omaa reviiriä talossa sisällä. Myö kuultiin kun ne mietti myös sitä, että voisko meistä jonkun antaa pois, niinku se karvanen ensin ehdotti. Mutta Äiskä ja sen pentu puhuivat sen karvasen ympäsi ja lopulta sekkii sano, että ei voi ajatella elämää ilman kaikkia meitä kolmea. Me huokasimme helpotuksesta ja olemme olleet kilttejä sisäkissoja jo nyt. Tosin illalla meinataan vähän villiintyä.

Tipuja ei kait voi ottaa mukkaan, mutta Äiskä sano, että siinä kolossa, jota ne miettii, on lasitettu parveke ja saadaan katella sieltä vähän pienempiä tipejä.

Sirpa kirjoitti...

Te olette niin monipuolisia kissoja, että pärjäätte niin kaupungissa kuin maallakin. :) Meikäkin on liikkunut aiemmin itsekseen ulkona, kun minut poimittiin lähiöstä tassuttelemasta ja vietiin Onnentassuun, josta emäntä "hankki" minut kotiinsa. Tai minähän tietysti "hankin" emännän itselleni. :D Hyvin minäkin olen viihtynyt kerrostalokissana ja hankkinut naapureista sankan fanijoukon itselleni.