keskiviikko 6. elokuuta 2008

Kissakuvahaaste 72: Kahdestaan



Tämä kuva -vaikka huono laadultaan onkin- on harvinaista herkkua:
a: Täysin mustasta kissasta on vaikea ottaa kuvaa. Yleensa kuvassa on vain musta varjo
b: Viirun seurana kuvassa oleva musta Hipsu on luonnonlapsi, joka viettää enemmän aikaa ulkona kuin sisällä, kesät-talvet. Hipsu löytyi kuutisen vuotta sitten järven jäältä ja tuotiin eläinsuojaan. Siellä sen oli (ihmisten lisäksi) ottanut huostaansa puna-valkoinen Hikko-poika (olivat ystävystyneet heti) ja nämä kaverukset haluttiin antaa uuteen kotiin parina. Pariskunta päätyi meille maalle, Hikko oli kuin kotonaan heti ensimmäisestä hetkestä, Hipsulta vei 2 vuotta, ennekuin pääsin kunnolla kosketuksiin.


Kaksi vuotta sitten Hikko löysi tiensä pään. Hikolta vapautuneeseen paikkaan saimme Viirun, joka oli tuttavaperheemme vastasyntyneen vauvan kiusana, kun pakkasi koko ajan vaunuihin- olihan siellä kivaa ja lämmintä. Hipsu olisi halunnut Viirun heti kaverikseen, mutta Viirupa pitikin enemmän ihmisistä ja Hipsun kanssa ystävystyi vasta usean kuukauden päästä.


Kolmas kaverimme on jouluna meille tiensä löytänyt Killi. Se löytyi makaamasta kanalastamme munan päältä ;o). Killi oli ilmeisestikin navettakissan pentu naapuristamme ja oli löytänyt tiensä meille Hipsun perässä (Hipsu kun haisee melko usein navetalle, kun tulee kotona käymään). Yritimme löytää Killille ensin joko vanhaa tai uutta kotia, mutta lopulta päätimme pitää sekä eläimille, että ihmisille ystävällisen pikkukissan meillä

Ei kommentteja: