keskiviikko 6. elokuuta 2008

Kissakuvahaaste 75: Nimi

Hipsu sai nimensä tullessaan meille eläinsuojelusta. Sinne oli tuotu kaksi täysin samanlaista mustaa kissaa, jotka oli löydetty järven jäältä. Toisen nimi oli Tipsu ja toisen nimi oli Hippu. Jotenkin nuo kaksi nimeä yhdistyivät kotimatkalla mielessämme ja Hipsusta tuli Hipsu. Hipsua kutsutaan joskus myös Mustiksi, Hipsukaksi, Hipsun Tipsuksi ja Luonnonlapseksi.


No Viiruhan puolestaan on ihan Viiru ;o)Tyttö sanoo joskus Vieruksi ja välillä kutsumme myös Lehmäksi :o) Siis anteeksi kuinka, kuulen jonkun ajattelevan. Tuo Lehmä tulee japanilaisesta "Kissojen valtakunta" animesta, jossa Harun oppaana on Muta, jota välillä lehmäksikin haukutaan, kun on niin lihava. Viiru oli vielä toukokuussa sen verran tukevassa kunnossa, että sai tuon Lehmä-nimityksen. On tosin nyt hyvin filmaattisessa ja hoikassa kunnossa, kun liikkuu huomattavasti enemmän ja ruokaa säännöstellään.



Killin ei alunperin pitänyt edes jäädä meille, mutta kun tälle joulupukin kelkasta tippuneelle "Pikki-Killille" ei löytynyt muuta kotia, jäi tämä pikki-kissi kaikkien meidän iloksi. Tuntee myös nimet Karvakorva ja Pilli Pirnauskis.
Tyttömme leikittelee sanoilla ja kerran hän hoilotteli: "Ei mene meidän kissoilla hyvin, kun Vierulla on pieru housussaan ja Killillä on pillitys..."

Ei kommentteja: